Uge 35: Pulverpriserne fortsætter stigningerne

Uge 35: I denne uge fortsætter prisstigninger for sød- og skummetmælkspulver

Marked
Priser

I denne uge skete der mindre stigninger i de europæiske noteringer for hhv. WMP (+0,7%) og SMP (+1,2%). Priserne for smør og ost forblev uændrede i forhold til sidste uge.

 

 

Ændringer uge 35

Smør, NL

Edam, D

WMP, NL

SMP, NL

Siden uge 1

35,4%

12,6%

16,5%

17,3%

Siden uge 33

uændret

uændret

2,5%

5,2%

Siden uge 34

uændret

uændret

0,7%

1,2%

  

Se udviklingen i de Internationale Ugepriser her

  • I USA er indvejningen i juli steget med 0,5 procent (i juni var tallet 1,2 procent)

 

 

 

UK summary:

This week the European quotations went up for both WMP (0.7%) and SMP (1.2%). For butter and cheese there were no changes since last week. I USA the milk delivery has increased with 0.5 percent in July (in June is was 1.2 percent)

Endnu en britisk mavepuster til mejerierne

Efter tirsdagens nej til May’s Brexit-aftale lever Danmarks 3,7 mia. kr. store mejerieksport til Storbritannien fortsat en usikker tilværelse.

Læs mere

Mejeriernes egne butikker giver uvurderlig forbrugerkontakt

22 af landets mejerier har deres egne udsalgssteder. Og det er et hit både hos kunderne og på mejerierne, som kan teste nye produkter henover disken. Nyeste skud på stammen er Mammen Mejeriernes ’Ost & Deli’, som fik en ’forrygende start’ i julemåneden.

Læs mere

Hold mælken og hovedet koldt

KRYSTALKUGLEN Frygt ikke for veganerbølgen, men kig selskaberne bag plantebaserede produkter i kortene og følg stoppet for aflivning af tyrekalve op med flere håndgribelige tiltag inden for dyrevelfærd og klima. Det er nogle af rådene til mejeribranchen fra to fremtidsforskere.

Læs mere