Uge 11: Faldende priser for pulver

Uge 11: Faldende priser for pulver

Marked
Priser

I denne uge skete der ingen ændringer i de europæiske noteringer for smør og ost, mens priserne var faldende for WMP (-1,1%) og SMP (-2,3%).

 

Ændringer uge 11

Smør, NL

Edam, D

WMP, NL

SMP, NL

Siden uge 1

17,1%

-8,1%

7,0%

-7,2%

Siden uge 9

-1,0%

2,0%

-1,1%

-2,3%

Siden uge 10

uændret

uændret

-1,1%

-2,3%

  

Se udviklingen i de Internationale Ugepriser her

  • Foreløbige tal for januar viser, at indvejningen i EU er steget med ca. 3,5 procent i forhold til året før.

 

 

 

UK summary:

This week there were no changes in the European prices for butter and cheese. However prices went down for both WMP (-1,1%) and SMP (-2.3%). Estimated figures for January show that the milk delivery in EU went up with about 3.5 percent.

 

Endnu en britisk mavepuster til mejerierne

Efter tirsdagens nej til May’s Brexit-aftale lever Danmarks 3,7 mia. kr. store mejerieksport til Storbritannien fortsat en usikker tilværelse.

Læs mere

Mejeriernes egne butikker giver uvurderlig forbrugerkontakt

22 af landets mejerier har deres egne udsalgssteder. Og det er et hit både hos kunderne og på mejerierne, som kan teste nye produkter henover disken. Nyeste skud på stammen er Mammen Mejeriernes ’Ost & Deli’, som fik en ’forrygende start’ i julemåneden.

Læs mere

Hold mælken og hovedet koldt

KRYSTALKUGLEN Frygt ikke for veganerbølgen, men kig selskaberne bag plantebaserede produkter i kortene og følg stoppet for aflivning af tyrekalve op med flere håndgribelige tiltag inden for dyrevelfærd og klima. Det er nogle af rådene til mejeribranchen fra to fremtidsforskere.

Læs mere