Internationale Ugepriser

Aktuel oversigt med prisudviklingen for smør, ost, sødmælkspulver, skummetmælkspulver og vallepulver på de internationale markeder.

Uge 25: Stigning for WMP, fald for smør og SMP

Uge 25: I denne uge steg prisen på WMP, mens priserne for smør og SMP var faldende.

Uge 24 - mindre stigninger og fald

Uge 24 - Mindre stigninger for priserne for ost og SMP, mens smør og WMP er svagt faldende

Uge 23 - Stigninger for pulverpriser

Uge 23 - Stigninger i priserne for både SMP og WMP

Uge 22 - Stigninger for smør og pulver

Uge 22 - Stigende priser i Europa for ost og pulver, mens prisen for cheddar på Verdensmarkedet vokser med over 6 procent....

Uge 21 - Fortsat stigende markedspriser

Uge 21 - Fortsat stigende markedspriser

Uge 20 - Prisstigninger for smør og pulver

Uge 20 - Prisstigninger for smør og pulver

Uge 18 - Stigninger for smør, ost og SMP

Uge 18 - Stigninger for smør, ost og SMP

Uge 17 - Stor stigning i prisen for skummetmælkspulver

Uge 17 - Stor stigning i prisen for skummetmælkspulver, men også stigende priser for både smør og sødmælkspulver...

Uge 16 - Smørret stiger med 9 procent

Uge 16 - Prisstigninger for alle produktgrupper - for smør er der tale om en stigning på 9 procent...

Uge 15 - Stigende priser for alle produktgrupper

Uge 15 - Stigende priser for alle produktgrupper

Uge 14 - Stigende priser for ost og smør

Uge 14 - Stigende priser for ost og smør

Uge 11: Faldende priser for pulver

Uge 11: Faldende priser for pulver

Uge 10 - Stigning for ost, fald for smør

Uge 10 - Stigning for ost, fald for smør

Uge 9 - Faldende priser for skummetmælkspulver

Uge 9 - Faldende priser for skummetmælkspulver

Uge 8 - Stor prisstigning for smør

Uge 8 - Stor prisstigning for smør

Niels Ole Nielsen
Niels Ole  Nielsen
Chefkonsulent, Analyse & Statistik
Se profil

Michelin-kokke tryller med ost på Bornholm

Ost skal spille hovedrollen i forretten, når fire Michelin-kokke i morgen dyster ved Danmarks største kokkekonkurrence.

Læs mere

Danskernes favorit-ost er laktosefri

Nye undersøgelser slår fast, at Danbo og andre gule skæreoste er laktosefri, og det har mejerierne netop fået lov til at skrive på emballagen.

Læs mere

Meget engageret debat om klima og fødevarer på Folkemødet

Er en plantebaseret kost den mest bæredygtige måde at spise på? Sådan lød et af de spørgsmål, der satte gang i debatten på Mejeriforeningens møde, som paneldeltager Merete Myrup, ernæringschef/mælk i L&F, her refererer fra.

Læs mere