Mammen går ind i is-branchen

Mammen Mejerierne A/S har købet halvdelen af Kastberg Is, som i løbet af næste år flytter is-produktionen til Drøsbro Mejeri.

Branchen
Mejeri
is
Produkter
Den nye ledelse af Kastberg Is foran en af selskabets karakteristiske isbiler. Fra venstre: Peter Staunsbæk, driftsingeniør, medejer af Mammen Mejerierne og ismager Joachim Kastberg, Kastberg Is.

”Vi er stolte af, at kunne præsentere gourmet-is i vores sortiment. Ismager Joachim Kastberg har gennem de sidste par år været blandt de bedste til at skabe den helt rigtige smagsoplevelse. Vi ser et stort potentiale i det nye samarbejde.”

Sådan lyder en kommentar fra salgsdirektør Karsten Føgh, Mammen Mejerierne A/S, i forbindelse med at mejeriselskabet nu går ind i is-branchen.

Den midtjyske osteproducent har netop indgået en aftale om at købe halvdelen af Kastberg Is. Ifølge mejeriselskabet skal der nu foretages investeringer i nye produktionsmaskiner, der mangedobler den nuværende kapacitet i Kastberg Is ”uden at gå på kompromis med den høje kvalitet”, som det hedder i en pressemedelelse.

Den nye ledelse i virksomheden bliver ismager Joachim Kastberg og Peter Staunsbæk, driftsingeniør og medejer af Mammen Mejerierne.

Kigger på detailhandlen
”Kastberg Is har primært solgt til restauranter, caféer, ishuse og hoteller. Vi vil se nærmere på muligheden for at skabe nogle fantastiske produkter til detailbrancen. Vi oplever en stor interesse for godt dansk håndværk, der er baseret på de bedste lokale råvarer. Jeg er sikker på, at Kastberg Is i tæt samarbejde med Mammen Mejerierne kan fortsætte den eksplosive vækst,” forklarer salgsdirektør Karsten Føgh.

Som et led i samarbejdet flytter Kastberg Is produktionen fra Silkeborg til Drøsbro Mejeri i starten af 2018.

Mejerierne hædrer den gode fødevaredebat

Mejeriforeningens initiativpris tildeles i år den fødevarepolitiske tænketank Frej for dens indsats for at etablere ”en kritisk og konstruktiv dialog mellem forbrugere og fødevarevirksomheder.” Med prisen følger 25.000 kr.

Læs mere

Danbo – nu med BGB-mærke

De første oste med EU’s blå-gule kvalitetsmærke er nu begyndt at dukke op i butikkerne, og samtidig er laboratoriet Eurofins i fuld gang med at certificere de mejerier, som fremstiller Danbo.

Læs mere

Find dine lokale fødevarer på nyt kort

Nyt danmarkskort med bl.a. gårdbutikker og mejeriudsalg gør det nemmere at finde lokale fødevarer og se, hvor maden kommer fra.

Læs mere