mælken.dkMælken.dk er oprettet i oktober 2012 af Mejeriforeningen. Vi har etableret mælken.dk for at styrke og nuancere kendskabet til mælk og mejeriprodukter og deres betydning i den danske måltidskultur.

Det er primært borgere i Danmark, vi har tænkt sitet til – brugere og ikke-brugere af mælk og mejeriprodukter. Eksperter og faguddannede har vi løbende dialog med i andre fora, men alle er velkomne til at sende en mail til info@maelken.dk.

Som brancheorganisation repræsenterer vi mejeribrugets interesser, og det mener vi, at vi gør vi bedst og mest langsigtet ved at formidle lødig og nuanceret viden om mælk på et sagligt og videnskabeligt grundlag. Vi sætter fokus på mejeriprodukternes rolle i den menneskelige ernæring – altså på emner, der har at gøre med ernæring, sundhed og trivsel. For inspiration og opskrifter med mejeriprodukter, henviser vi til vores medlemsvirksomheders hjemmesider.

Den primære faglige kompetence bag mælken.dk repræsenteres af Merete Myrup Christensen, civilingeniør og ph.d. i biokemi og ernæring. Merete Myrup er ernæringschef i Landbrug & Fødevarer med ansvar for mejeriprodukter.