Styregrupper

Styregrupperne er forum for de faglige diskussioner.

Mejeribrugets ForskningsFond følger projekterne tæt via deltagelse i tre tværgående, faglige styregrupper, som dækker alle forskningsprojekterne i Mejeribrugets ForskningsFond. Styregrupperne består af mejerirepræsentanter og forskere. På de halvårlige styregruppemøder diskuteres projekternes resultater og planer, ligesom styregrupperne koordinerer samspillet mellem de enkelte projekter. Det er vigtigt for mejeribranchen, at projekterne fagligt supplerer hinanden og passer ind i den aktuelle forskningsstrategi for Mejeribrugets ForskningsFond.

De tre styregrupper er ledet af en mejerirepræsentant:

  • Teknologi: Vice President Supply Chain Excellence Brian Dohn-Bassøe, Arla Foods amba 
  • Fødevaresikkerhed & Mikrobiologi: Direktør Poul J. Pedersen, Thise Mejeri
  • Sundhed & Ernæring: Senior R&D Manager Henrik J. Andersen, Arla Foods Ingredients


Brian Dohn-Bassøe, Arla Foods
Styregruppeformand, Teknologi
Poul J. Pedersen, Thise Mejeri
Styregruppeformand, Fødevaresikkerhed & Mikrobiologi
Henrik J. Andersen, Arla Foods Ingredients
Styregruppeformand, Sundhed og Ernæring

spørg eksperten

Grith Mortensen
Grith  Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer
Se profil

Arla sætter smag på mælken

MLK er navnet på en helt ny mælkedrik, der er hældt på dåse.

Læs mere

Overvægtige børn giver forældrene skyldfølelse

Er et barn overvægtigt, så er det ofte opfattelsen, at forældrene har gjort noget forkert, fortalte antropolog Bodil Just Christensen på Landbrug & Fødevarers inspirationskonference ’Sunde børn’.

Læs mere

Alt det gode ved mælken

Fede oste er godt for blodtrykket, mens nye specialmælk kan tiltrække nye forbrugergrupper. Sådan lød et par af konklusionerne i foredragsrækken under dette års Mejeribrugets Dag.

Læs mere