Råvarer og kvalitet

Mejeribrugets ForskningsFond investerede i perioden 1990-1995 i en række projekter inden for råvarekvalitet. Projekter inden for primær produktion og råvarekvalitet foregår ikke længere i regi af Mejeribrugets ForskningsFond.

2006

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2006.

2005

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2005.

2004

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2004.

2003

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2003.

2002

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2002.

1999

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1999.

1998

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1998.

1997

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1997.

SPØRG EKSPERTERNE

Grith Mortensen
Grith  Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer
Se profil
Kim Tram Sørensen
Kim Tram  Sørensen
Chefkonsulent
Se profil

Arla sætter smag på mælken

MLK er navnet på en helt ny mælkedrik, der er hældt på dåse.

Læs mere

Overvægtige børn giver forældrene skyldfølelse

Er et barn overvægtigt, så er det ofte opfattelsen, at forældrene har gjort noget forkert, fortalte antropolog Bodil Just Christensen på Landbrug & Fødevarers inspirationskonference ’Sunde børn’.

Læs mere

Alt det gode ved mælken

Fede oste er godt for blodtrykket, mens nye specialmælk kan tiltrække nye forbrugergrupper. Sådan lød et par af konklusionerne i foredragsrækken under dette års Mejeribrugets Dag.

Læs mere