Fødevaresikkerhed og mikrobiologi

Mejeribrugets ForskningsFond har siden etableringen i 1990 investeret i forskning, der kan sikre en høj fødevaresikkerhed, hvilket er helt centralt for at opretholde troværdighed i forhold til kunder og forbrugere. Mejeribrugets ForskningsFond har også investeret i forskning der undersøger hvordan bakterier, gær og skimmelsvampe kan bruges til at fremstille differentierede mejeriprodukter.

2012

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2012.

2011

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2011.

2010

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2010.

2009

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2009.

2008

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2008.

2006

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2006.

2005

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2005.

2004

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2004.

2003

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2003.

2002

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2002.

2001

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2001.

1999

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1999.

1997

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1997.

1996

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1996.

1995

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1995.

Mejerierne hædrer den gode fødevaredebat

Mejeriforeningens initiativpris tildeles i år den fødevarepolitiske tænketank Frej for dens indsats for at etablere ”en kritisk og konstruktiv dialog mellem forbrugere og fødevarevirksomheder.” Med prisen følger 25.000 kr.

Læs mere

Danbo – nu med BGB-mærke

De første oste med EU’s blå-gule kvalitetsmærke er nu begyndt at dukke op i butikkerne, og samtidig er laboratoriet Eurofins i fuld gang med at certificere de mejerier, som fremstiller Danbo.

Læs mere

Find dine lokale fødevarer på nyt kort

Nyt danmarkskort med bl.a. gårdbutikker og mejeriudsalg gør det nemmere at finde lokale fødevarer og se, hvor maden kommer fra.

Læs mere