Fødevaresikkerhed og mikrobiologi

Mejeribrugets ForskningsFond har siden etableringen i 1990 investeret i forskning, der kan sikre en høj fødevaresikkerhed, hvilket er helt centralt for at opretholde troværdighed i forhold til kunder og forbrugere. Mejeribrugets ForskningsFond har også investeret i forskning der undersøger hvordan bakterier, gær og skimmelsvampe kan bruges til at fremstille differentierede mejeriprodukter.

2012

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2012.

2011

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2011.

2010

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2010.

2009

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2009.

2008

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2008.

2006

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2006.

2005

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2005.

2004

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2004.

2003

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2003.

2002

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2002.

2001

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2001.

1999

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1999.

1997

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1997.

1996

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1996.

1995

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1995.

SPØRG EKSPERTERNE

Grith Mortensen
Grith  Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer
Se profil
Kim Tram Sørensen
Kim Tram  Sørensen
Chefkonsulent
Se profil

Arla sætter smag på mælken

MLK er navnet på en helt ny mælkedrik, der er hældt på dåse.

Læs mere

Overvægtige børn giver forældrene skyldfølelse

Er et barn overvægtigt, så er det ofte opfattelsen, at forældrene har gjort noget forkert, fortalte antropolog Bodil Just Christensen på Landbrug & Fødevarers inspirationskonference ’Sunde børn’.

Læs mere

Alt det gode ved mælken

Fede oste er godt for blodtrykket, mens nye specialmælk kan tiltrække nye forbrugergrupper. Sådan lød et par af konklusionerne i foredragsrækken under dette års Mejeribrugets Dag.

Læs mere