Styregrupper

Styregrupperne er forum for de faglige diskussioner.

Mejeribrugets ForskningsFond følger projekterne tæt via deltagelse i tre tværgående, faglige styregrupper, som dækker alle forskningsprojekterne i Mejeribrugets ForskningsFond. Styregrupperne består af mejerirepræsentanter og forskere. På de halvårlige styregruppemøder diskuteres projekternes resultater og planer, ligesom styregrupperne koordinerer samspillet mellem de enkelte projekter. Det er vigtigt for mejeribranchen, at projekterne fagligt supplerer hinanden og passer ind i den aktuelle forskningsstrategi for Mejeribrugets ForskningsFond.

De tre styregrupper er ledet af en mejerirepræsentant:

  • Teknologi: Vice President Supply Chain Excellence Brian Dohn-Bassøe, Arla Foods amba 
  • Fødevaresikkerhed & Mikrobiologi: Direktør Poul J. Pedersen, Thise Mejeri
  • Sundhed & Ernæring: Senior R&D Manager Henrik J. Andersen, Arla Foods Ingredients


Brian Dohn-Bassøe, Arla Foods
Styregruppeformand, Teknologi
Poul J. Pedersen, Thise Mejeri
Styregruppeformand, Fødevaresikkerhed & Mikrobiologi
Henrik J. Andersen, Arla Foods Ingredients
Styregruppeformand, Sundhed og Ernæring

spørg eksperten

Grith Mortensen
Grith  Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer
Se profil

IDF får ny generaldirektør

Canadieren Caroline Emond overtager toppost i mejersektorens internationale sammenslutning.

Læs mere

12 siders fakta om mælk

Myter om mælk eksisterer stadig i bedste velgående. I det nye nummer af sundhedsmagasinet Helse får læserne serveret masser af solid viden om mælk og dens sunde egenskaber.

Læs mere

8.000 elever deltog i Mælkemissionen

Eleverne er blevet klogere på kroppen, og otte klasser har vundet penge til en klassetur.

Læs mere