Teknologi

Mejeribrugets ForskningsFond har siden etableringen i 1990 investeret i forskning, der fokuserer på optimering og udvikling af mejeriteknologiske processer, herunder nye fremstillingsmetoder og teknologier til produktion af mejeriprodukter og ingredienser.

2017

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2017.

2016

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2016.

2015

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2015.

2014

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2014.

2013

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2013.

2011

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2011.

2010

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2010.

2009

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2009.

2008

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2008.

2007

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2007.

2006

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2006.

2005

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2005.

2004

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2004.

2003

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2003.

2002

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2002.

2001

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2001.

2000

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2000.

1999

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1999.

1998

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1998.

1996

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1996.

1995

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1995.

SPØRG EKSPERTERNE

Grith Mortensen
Grith  Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer
Se profil
Kim Tram Sørensen
Kim Tram  Sørensen
Chefkonsulent
Se profil

IDF får ny generaldirektør

Canadieren Caroline Emond overtager toppost i mejersektorens internationale sammenslutning.

Læs mere

12 siders fakta om mælk

Myter om mælk eksisterer stadig i bedste velgående. I det nye nummer af sundhedsmagasinet Helse får læserne serveret masser af solid viden om mælk og dens sunde egenskaber.

Læs mere

8.000 elever deltog i Mælkemissionen

Eleverne er blevet klogere på kroppen, og otte klasser har vundet penge til en klassetur.

Læs mere