Sundhed og ernæring

Mejeribrugets ForskningsFond har siden etableringen i 1990 investeret i forskning, der er med til at afklare og dokumentere mejeriprodukters rolle i en sund kost.

2017

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2017.

2015

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2015.

2014

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2014.

2013

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2013.

2012

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2012.

2011

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2011.

2010

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2010.

2009

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2009.

2008

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2008.

2006

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2006.

2005

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2005.

2004

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2004.

2003

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2003.

2002

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2002.

2001

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2001.

2000

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2000.

1999

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1999.

1998

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1998.

1997

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1997.

1996

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1996.

1995

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1995.

SPØRG EKSPERTERNE

Grith Mortensen
Grith  Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer
Se profil
Kim Tram Sørensen
Kim Tram  Sørensen
Chefkonsulent
Se profil

12 nuancer af smør

Der er fuldt booket op til en række gastronomiske workshops om smør, som Mejeriforeningen i øjeblikket afholder i Aalborg, Aarhus, Odense og København. Deltagerne er madskribenter, faglærere og bloggere, som undervejs lærer at smage forskel på en lang række smørprøver. Vi var med til workshoppen på Restaurant Koch i Aarhus.

Læs mere

IDF får ny generaldirektør

Canadieren Caroline Emond overtager toppost i mejersektorens internationale sammenslutning.

Læs mere

12 siders fakta om mælk

Myter om mælk eksisterer stadig i bedste velgående. I det nye nummer af sundhedsmagasinet Helse får læserne serveret masser af solid viden om mælk og dens sunde egenskaber.

Læs mere