Fødevaresikkerhed og mikrobiologi

Mejeribrugets ForskningsFond har siden etableringen i 1990 investeret i forskning, der kan sikre en høj fødevaresikkerhed, hvilket er helt centralt for at opretholde troværdighed i forhold til kunder og forbrugere. Mejeribrugets ForskningsFond har også investeret i forskning der undersøger hvordan bakterier, gær og skimmelsvampe kan bruges til at fremstille differentierede mejeriprodukter.

2012

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2012.

2011

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2011.

2010

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2010.

2009

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2009.

2008

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2008.

2006

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2006.

2005

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2005.

2004

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2004.

2003

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2003.

2002

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2002.

2001

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 2001.

1999

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1999.

1997

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1997.

1996

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1996.

1995

Her kan du læse om de projekter, der blev afsluttet i 1995.

SPØRG EKSPERTERNE

Grith Mortensen
Grith  Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer
Se profil
Kim Tram Sørensen
Kim Tram  Sørensen
Chefkonsulent
Se profil

IDF får ny generaldirektør

Canadieren Caroline Emond overtager toppost i mejersektorens internationale sammenslutning.

Læs mere

12 siders fakta om mælk

Myter om mælk eksisterer stadig i bedste velgående. I det nye nummer af sundhedsmagasinet Helse får læserne serveret masser af solid viden om mælk og dens sunde egenskaber.

Læs mere

8.000 elever deltog i Mælkemissionen

Eleverne er blevet klogere på kroppen, og otte klasser har vundet penge til en klassetur.

Læs mere