×

Mejeri.dk
Om os Kontakt
Søg   
  • Forside
  • Nyheder
  • Branchen
    • Branchen i tal
      Bag om prisen på mælk
      Indvejning af mælk
      Mejeristatistik
      Nøgletal 2016
      Internationale Ugepriser
    • Om mejeribranchen
      Mejeriforeningen
      Mejerier i Danmark
      Skolemælk
      Virksomhedsportrættter
  • Produkter
    • Produktion
      På gården
      På mejeriet
      Bæredygtighed
      Dyrevelfærd
      Økologi
    • Mejeriprodukter
      Mælk
      Yoghurt
      Ost
      Smør
    • Kvalitet og sikkerhed
      Pasteurisering af mælk
      Homogenisering af mælk
      Mælkens kvalitet og sikkerhed
      Genmodificering af mælk
  • Sundhed
    • Kostanbefalinger
      Aldersspecifik ernæring
      Sportsernæring
      Vegetarkost
      Plantebaserede drikke
    • Mælkens næringsstoffer
      Fedt i mælk
      Kulhydrater i mælk
      Protein i mælk
      Vitaminer og mineraler i mælk
      Laktoseintolerance
      Mælkeallergi
    • Mælkens sundhedseffekter
      Er mælk sundt?
      Mælkens rolle for huden
      Mælkens rolle for immunforsvaret
      Mælkens rolle for kræft
      Mælkens rolle for knoglerne
      Mælkens rolle for musklerne
      Mælkens rolle for kropsvægt
      Mælkens rolle for type 2-diabetes
      Mælkens rolle for hjertesundhed
  • Forskning og uddannelse
    • Forskning
      Om Mejeribrugets ForskningsFond
      Mejeriforskningsnyt
      Igangværende projekter
      Afsluttede projekter
      Kontakt
    • Uddannelse
      Mejeriingeniøruddannelsen
      Erhvervsfaglige mejeriuddannelser
  1. Forside
  2. Branchen
  3. Branchen i tal
  4. Mejeristatistik
  5. 03 Mælkeindvejning

03 Mælkeindvejning

3-1 Indvejning af mælk fordelt på landsdele

3-2 Fedt- og proteinindhold i den indvejede mælk

3-3 Indvejning af mælk fordelt på andels- og privatmejerier

3-4 Anvendelse af mælkefedt og fedtfri mælk

3-5 Antal andels- og privatmejerier

3-6 Eksport og import af engrosmælk

Branchen

  • Branchen i tal
    • Bag om prisen på mælk
    • Indvejning af mælk
    • Mejeristatistik
      • 01 Mejeribrugets økonomi
      • 02 Producentleddet
      • 03 Mælkeindvejning
        • 3-1 Indvejning af mælk fordelt på landsdele
        • 3-2 Fedt- og proteinindhold i den indvejede mælk
        • 3-3 Indvejning af mælk fordelt på andels- og privatmejerier
        • 3-4 Anvendelse af mælkefedt og fedtfri mælk
        • 3-5 Antal andels- og privatmejerier
        • 3-6 Eksport og import af engrosmælk
      • 04 Smør
      • 05 Ost
      • 06 Konsummælk
      • 07 Mælkekonserves
      • 08 Økologi
      • 09 Forbrug
      • 10 Priser
    • Nøgletal 2016
    • Internationale Ugepriser
  • Om mejeribranchen

Spørg eksperterne

Christian Bruun Kastrup
Christian Bruun  Kastrup
Chefkonsulent, Fødevarelovgivning
Se profil
Naja Locht
Naja  Locht
Konsulent
Se profil

Produkter

 

Produktion

Mejeriprodukter

Kvalitet og sikkerhed

Branchen

 

Branchen i tal

Om mejeribruget

Sundhed

 

Kostanbefalinger

Mælkens næringsstoffer

Mælkens sundhedseffekter

Forskning & uddannelse

 

Forskning

Uddannelse

find os på de sociale medier

 
Facebook     Twitter     Instagram

 

© Mejeriforeningen og Landbrug & Fødevarer | Agro Food Park 13 | 8200 Aarhus N | Telefon +45 8731 2000 og 3339 4000

Jeg accepterer cookies

Vi bruger cookies

Ved at benytte mejeri.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.

Læs mere om cookie politik